Wednesday, February 29, 2012

Snart hemma igen.

Har varit en rolig/kort vecka här i Thailand. Har hunnit med både stranden och poolen varje dag. Idag var sista svängen till köpcentret för att köpa det sista jag behövde. Blev inte alls vad jag tänkte. Orka inte handla något. Har ju nästan allt jag behöver. :-/ Ha det gött.

Monday, February 27, 2012

Fisketur

Väldig go fisketur med god lycka. Dock ingen fiskelycka. Tre små tonfiskar fick vi landat i båten i alla fall. Men det va gött att bara åka båt och halvsova. Vi stannade även på en strand och snorklade lite. Finns mycket att se under ytan här:-)

Thursday, February 23, 2012

Dom är sååå gulliga.

Tyvärr är det synd om dom med. God natt:-)

Välkommen.

Såå nu var man framme i Thailand.

Resan gick bra. Träffade flera på planet man kände från förr det va lite roligt. Här nere är det VaRMt som i en bastu :-) snart blir det ett dopp i poolen. Kram

Nu ska jag koppla bort koppla från och koppla av.

Tuesday, February 21, 2012

Sunday, February 19, 2012

Fy vad illa man kan må ibland.

Önskar man bara kunde ta med alla valparna. Det satt flera i ett tiotal burar/skyltfönster. FTW

Fiskar efter en rulle.

Var på miami,s största mall (köpcenter) med Miami,s största parkering även mest fulla parkering. Tog en kvart att hitta en parkering. Väl inne tappade man perspektivet direkt. Sen efter det var det en våning till. Ja ja idag har vi även kört hela ocean drive från fort. Louredale till south beach i Miami. Varit på ett mindre mal i jakt efter en kite tröja. Nu blir det sista middagen innan en tripp tillbaka över Atlanten :-) vi syns.

Friday, February 17, 2012

Ja himlen är oxå fin

Här va det fint

Taget i key west

Idag har vi

Kollat stranden i key marathon och varit i träsken i everglades å tittat på krokodiler. Även åkt träskbåt. ( ser roligare ut än va det va.) Sen har vi gjort det vanliga, letat mat och motell. Saknar alla KRAM

Thursday, February 16, 2012

Jag har det rätt bra.

Längtar dock hem till något? Men försöker ta en dag i taget. Det är rätt lätt här nere och det är kul att se allt. Ligger just nu på ett motell som är som taget ur en amerikansk film. Bättre än det råttboet vi fick tag på igår. Ja ja ögonen går i kors och så. Kram alla.

Här skulle Kent trivas ;-)